Reino Nordin muuttaa perheensä kanssa Espanjaan ensi viikolla – tästä muuttoidea sai alkunsa: "Me olemme kolme lasta…"

Reino Nordin pohtii elämän kääntöpuolia 9:24
Reino Nordin puhuu uuden musiikin lisäksi myös hyötypuutarhastaan. Katso video.

Uutta musiikkia julkaissut Reino Nordin suuntaa Espanjaan perheensä kanssa.

Laulaja Reino Nordinilta ilmestyi tänään uusi kappale Kääntöpuoli, joka on ensimmäinen single tulevalta albumilta. Uutisaamussa vieraillut Nordin kertoi, että uutta kappaletta on tehty pitkään.

– Halusin rakentaa kerrankin sellaisen pidemmän kokonaisuuden, joka kantaa kivemmin ja sitten kun musaa tulee, niin mennään koko paletilla ja kunnolla, paremmin kuin koskaan aiemmin. Halusin tehdä rauhassa ja huolellisesti valmiiksi asti. Nyt se vihdoin on valmis, Nordin kertoi.

Nordinilla ja hänen vaimollaan Maria Nordinilla on edessään iso muutos, sillä he muuttavat ensi viikolla Espanjaan lastensa kanssa ja paluulippuja perheellä ei ole.  Parilla on neljä yhteistä lasta, joista nuorimmainen syntyi viime kesänä.

– Me olemme kolme lasta työntäneet loskassa, niin ajattelimme olisiko mahdollista kokeilla, että jos yhden taaperoikäisen voisi asfaltilla rauhassa työnnellä rattaita.

He eivät aio vain maata auringon alla, sillä perheen vanhemmilla on luvassa myös töitä.

– Perheyrityksen kansainvälisiä yhteyksiä viritellään. Meillä on pieni kosmetiikkabrändi, sitten teemme meditaatioäänitteitä, joita on tehty jo englanniksi ja ajatuksena myös espanjaksi. Sitten kirsikkana kakussa, onhan minullakin yksi käännöskappale espanjaksi. Kyllä minua kiinnostaa, jos pääsisi johonkin jameihin a La playa. Ehkä sitä voisi huitasta jonkun flamencolevyn siellä, Nordin naureskelee.

Ylläolevalla videolla Nordin puhuu uuden musiikin lisäksi myös hyötypuutarhastaan. Katso video.

Lue myös:

    Uusimmat