Tiesitkö? Michael Bublén nuori vaimo on sykähdyttävä alusvaatemalli

Tiesitkö, että suomalaisten rakastaman laulaja Michael Bublén nuori ja kuvankaunis aviovaimo toimii muun muassa alusvaatemallina? Mallikaunotar Luisana Lopilato odottaa parhaillaan parin esikoista saapuvaksi tähän maailmaan.

Maailman menestyneimpiin miesartisteihin lukeutuva, 2000-luvun Frank Sinatraksi tituleerattu Michael Bublé, 37, on sulattanut suomalaistenkin sydämet tummanpuhuvalla lauluäänellään. Tämä monien unelmavävypoika on kuitenkin varattu mies: kanadalaislaulaja odottaa parhaillaan 25-vuotiaan vaimonsa Luisana Lopilaton kanssa heidän yhteistä esikoislasta syntyväksi.

Bublén ja Lopilaton rakkaustarina onkin varsin nopeatempoinen: Bublé ja argentiinalaismalli Luisana Loreley Lopilato de la Torre – lempinimeltään Lu tai Luli – tapasivat vuonna 2008 Bublén konsertin jatkoilla. Telenovelanäyttelijä, laulaja ja malli hurmasi Bublén kerta heitolla.

Pari kihlautuikin heti seuraavana vuonna ja häitä juhlittiin sekä Buenos Airesissa että Vancouverissa keväällä 2011. Nyt Lopilato on noin viidennellä kuulla raskaana, eikä Michael Bublé malta odottaa esikoisensa syntymää.

– En malta odottaa vauva-arkea. Aion valvoa ja vaihtaa vaippoja öisin, Bublé kuvailee.

Osallistu Michael Bublé –kisaan ja voita upea konserttimatka ystäväsi kanssa Lontooseen kesällä!

Katso: 45 minuuttia tapasi huippusuositun Michael Bublén Los Angelesissa

AVA

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja