Tiesitkö? Anaaliseksikin on johtanut raskauteen

Raskaaksi anaaliseksistä? Eihän sen pitäisi olla mahdollista. Eräälle naiselle näin kuitenkin kävi.

Yleensä aika pian seksielämän alettua opitaan, että anaaliseksistä ei voi tulla raskaaksi. Poikkeus kuitenkin vahvistaa tämänkin säännön. Lääkäri Brian Steixner on kertonut eräästä hoitamastaan tapauksesta, jossa raskauden on todettu alkaneen anaaliseksistä. Asia ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertainen.

Sinua ei nimittäin ole huijattu. Tieteen näkökulmasta anaaliseksistä on nimittäin äärimmäisen hankalaa tulla raskaaksi. Siksipä Steixner oli tyrmistynyt, kun hän tapasi naisen, jolle näin oli käynyt.

Steixner sanoo, että hänen potilaansa tapauksessa kävi kuitenkin ilmi, että kyse oli aiemmin todetusta kloaakista eli yhteissuolesta. Se on tila, jossa naisen virtsarakko, vagina ja peräsuoli ovat kaikki yhteydessä toisiinsa.

Yleensä tila korjataan leikkauksella, joka kyseisellekin naiselle oli tehty. Leikkaus oli kuitenkin mennyt pahasti pieleen. Leikkauksen päätteeksi hänen kohtunsa oli yhteydessä peräsuoleen, ja muun muassa naisen kuukautiset vuosivat tämän takapuolesta. Muutama vuosi leikkauksen jälkeen hän tuli raskaaksi.

Steixner on kertonut tapauksesta muun muassa Women's Health -sivustolle. Steixner on kertonut, että rontgenkuvia tutkittuaan ja naisen kerrottua, ettei ollut ennen raskautta harrastanut kuin anaaliseksiä, lääkärit totesivat, että raskaus todellakin oli seurausta nimenomaan peppuseksistä.

Naiselle tehtiin lopulta keisarileikkaus lääkäreiden todettua, ettei lasta voinut synnyttää takapuolen kautta – vaikka sitäkin vaihtoehtoa harkittiin. Lapsi syntyi terveenä.

3:08

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.