Tienaatko bonuskortillasi eniten? Täältä saatu kortti kerryttää nopeimmin

On se ja sama missä päin Suomea asustat saadaksesi S-bonuksia. Vai onko? Voit kerätä bonuksiasi ostoista ympäri maan, mutta joissakin osuuskaupoissa ylimmän bonustason tavoittaa muita nopeammin.

Osuuskaupat maksavat bonuksen ostosten loppusummasta bonustaulukon mukaisesti. Jotta asiakasomistaja saa korkeimman mahdollisen kuukausibonuksen, on ostosten vähimmäissummassa jopa 600 euron ero osuuskaupasta riippuen.

HOK-Elantoon, Satakunnan Osuuskauppaan tai Osuuskauppa Hämeenmaahan kuuluvan talouden kuukausiostojen täytyy olla vähintään 1500 euroa, jotta ostoksista saa 5 prosenttia bonusta.

Kuitenkin Turun, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupoissa saavuttaa korkeimman bonuksen vain 900 euron kuukausiostoilla.

Vastaavasti pienimmän, yhden prosentin bonuksen kerryttämiseen riittää Koillismaan Osuuskaupassa ja Osuuskauppa Suur-Savossa vain yhden euron kuukausittaisostokset. Muualla siihen tarvitaan 50 euron ostokset. Poikkeuksena Osuuskauppa KPO, jossa yhden prosentin bonukseen vaaditaankin jo 100 euron vähimmäisostokset.

Mikäli omistat Turun osuuskaupan S-etukortin ja muutat Helsinkiin, kerrytät korkeimman bonusluokan 600 euroa nopeammin Turun Osuuskaupan kortilla kuin vaihtamalla HOK-Elantoon.

Pitää kuitenkin muistaa, että mikäli bonuksesi tulevat yhä paperisena alennuskuponkina, se kelpaa vain kyseisen osuuskaupan liikkeissä. Tilille kertyneille bonuksille tällaisia rajoitteita ei ole.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat