Thomas Markle avautuu jälleen Harrysta ja Meghanista – "Harry on hylännyt heidät kaikki"

6:37
Kuninkaallisuusasiantuntija kertoo, miltä hovista karanneiden Meghanin ja Harryn tulevaisuus todennäköisesti näyttää

Thomas Markle haluaa yhä korjata välit tyttäreensä, muttei haluaisi turvautua oikeustoimiin.

MTV Uutiset kertoi heinäkuussa herttuatar Meghanin isän, Thomas Marklen aikeista päästä tapaamaan lapsenlapsiaan oikeusteitse.

Good Morning Britainin hiljattain haastattelema Markle kuitenkin toteaa nyt, että ei haluaisi joutua turvautumaan niin jämeriin otteisiin.

Meghanin ja tämän isän sukset menivät ristiin jo ennen Meghanin ja prinssi Harryn häitä vuonna 2018, eikä tytär ole nähnyt isäänsä vuosiin. Thomas Markle ei ole tavannut kertaakaan lapsenlapsiaan saatika Meghanin aviomiestä.

Turhautunut Markle aikoo odottaa yhteydenottoa

Good Morning Britainin juontaja Richard Madeley aloitti Markleyn haastattelun kysymällä sen, mitä varmasti moni on pohtinut mielessään: Miksei Markley ole vain hiljaa asiasta? Eikö hän näe, että työntää käytöksellään tytärtään yhä kauemmaksi?

– Olen tehnyt melko selväksi, että ennen kuin kuulen hänestä (Meghan) ja hän puhuu minulle taas, jatkan haastattelujen antamista, Markle toteaa.

Marklen mielestä tyttärensä päätös sulkea hänet pois elämästään oli lapsellinen. Mies kertoo, että useat lakimiehet Kaliforniassa ovat kertoneet hänelle, että hänellä voisi olla hyvät mahdollisuudet voittaa lastenlasten tapaamisoikeus oikeusteitse.

Turhautunut Markle on päättänyt kuitenkin odottaa, ennen kuin lähtee oikeustaistoon.

– Jos tekisin niin, toimisin samalla tapaa kuin Meghan ja Harry. En halua sisällyttää lapsenlapsiani tähän tilanteeseen, haluan tavata heidät ystävällisten vanhempien ja ystävyyden ympäröimänä. Joten odotan, Markle toteaa haastattelussa.

"Tässä on kyse muustakin, kuin vain minusta ja tyttärestäni"

Huolimatta usean vuoden radiohiljaisuudesta, Thomas Markle on toiveikas uuden yhteyden luomiselle, edes lapsenlapsien tähden.

– Lopulta hän alkaa puhua minulle. Tämä on aivan liian lapsellista ja vähän hölmöä, Markle toteaa Good Morning Britainin haastattelussa.

Markle on huolissaan siitä, että Meghanin ja Harryn lapset, Archie ja Lilibet, kasvavat tuntematta ollenkaan äitinsä puoleista sukua.

– Tässä on nyt kyse muustakin kuin vain minusta ja tyttärestäni. On aika, että teemme asialle jotain, Markle toteaa.

Thomas Markle ehti myös syyttää vävypoikaansa Harrya Meghanin oudosta käytöksestä ja siitä, että hän häpeällisesti hylkäsi kuningatar Elisabetin, armeijan ja Britannian kansan.

– Hän on hylännyt heidät kaikki. Nykyään hän vain ajaa polkupyörällä ympäri naapurustoa. En usko, että se on kummoista elämää hänellekään. Se ei käy järkeen, Markle toteaa jämäkästi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja