Mainos

THL vahvistaa: Silja Symphonyn vatsatautiepidemia norovirusta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) alustavista tuloksista on selvinnyt, että Silja Symphonylla sairastuneista matkustajista on löytynyt norovirusta. Symphonya puhdistetaan ja desifioidaan nyt THL:n ohjeiden mukaisesti. 

Tallink Silja tekee edelleen tiivistä yhteistyötä THL:n ja Helsingin epidemiaselvitystyöryhmän kanssa saadakseen epidemiakierteen katkaistua. THL jatkaa epidemian syiden selvittämistä, Tallink Silja tiedottaa.

Siivous- ja desinfioimistoimenpiteitä on tehostettu entisestään omien siivoojien sekä ulkopuolisen siivousyrityksen toimesta.

Lisäksi lasten leikkipaikka oli väliaikaisesti suljettu perusteellisen desinfioinnin ajan ja lisäksi muun muassa miehistön kuntosali on otettu toistaiseksi pois käytöstä.

Myös Helsingin ja Tukholman terminaaleissa tehdään perusteellinen siivous ja desinfiointia jatketaan päivittäin. Kaikkien matkustajien toivotaan huolehtivan hyvästä käsihygieniasta.

Sunnuntaista alkaen noin 150 ihmistä on saanut vatsataudin oireita. Sairastuneiden joukossa on matkustajia ja miehistön jäseniä. 

Silja Symphony on jatkanut normaalia liikennöintiään Helsinki-Tukholma -reitillä.

Helsingistä 1.6. lähteneille matkustajille lähetettiin tekstiviestillä tilannepäivitys vatsatautiepidemiasta ja matkustajilla oli mahdollisuus halutessaan siirtää tai perua matkansa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.