Thierry Neuvillen soratesti kiville – Hyundai valitsi Esapekka Lapin

Rallin MM-sarjaa johtava Thierry Neuvillen oli tarkoitus ajaa viikonloppuna kilometrejä Liettuan sorateillä ennen seuraavaa osakilpailua, mutta Hyundai päätti vetää belgialaisen pois rallin osallistujalistalta.

Neuville kertoi Puolan MM-rallin jälkeen DirtFish-sivustolle, että hän kaipaisi lisää testikilometrejä soralla ennen seuraavana kalenterissa olevia Latvian ja Suomen osakilpailuita. 

Tilaisuus siihen olisi ollut tulevana viikonloppuna Liettuan Mazeikiaissa, johon Hyundai ilmoittikin Neuvillen yhdessä Esapekka Lapin kanssa, mutta nyt MM-sarjan kärkimiehen osalta kisa jää väliin.

Taustalla saattaa olla tallikaveri Ott Tänakin hurja ulosajo viime viikonlopun Viron rallissa. Tänak säästyi vammoilta, mutta Hyundain kisaan lähettämä auto tuhoutui pahanpäiväisesti.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Hyundai vahvisti DirtFishille, ettei Neuvillea nähdä perjantaina Liettuan rallin lähtöviivalla.

– Olemme päättäneet, että muun toiminnan takia Thierry Neuville ei osallistu Liettuan ralliin. EP on siellä suunnitellusti, talli vastasi.

Muihin menoihin lukeutuu Dani Sordon osallistuminen Britanniassa järjestettävään Goodwoodin moottoriurheilutapahtumaan, johon Neuvillen on alun perin määrä lähteä ennen kuin tiimi sopi hänen lähettämisestään Liettuaan.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat