Therese Johaug teki häijyn tempun joukkuekaverilleen – 19-vuotias superlupaus oli purskahtaa itkuun

7:39
Tulosruutu selvitti Salpausselän kisojen tapahtumat.

Norjan Helene Marie Fossesholm joutui sunnuntaina Therese Johaugin pilan kohteeksi hiihdettyään mainion kolmannen osuuden naisten hiihtoviestissä Salpausselän kisoissa Lahdessa.

Fossesholm oli käytännössä ratkaissut viestin päästäessään Heidi Wengin ankkuriosuudelle. Lähtiessään vapaan osuudelleen Fossesholm oli noin seitsemän sekuntia edellä toisena ollutta Suomea, mutta vaihtoon tultaessa hän oli kasvattanut kaulan noin 52 sekuntiin.

Ilo oli kuitenkin vaihtua nopeasti kyyneliin. Joukkuekaverit olivat nimittäin järjestäneet 19-vuotiaalle superlupaukselle melkoisen källin.

– Ensimmäinen asia, jonka kuulin, oli, että olin hiihtänyt stadionilla väärään suuntaan, ja meidän sijoitustamme joko pudotettaisiin tai meidät hylättäisiin. Olin, että "oletteko tosissanne nyt, pilailetteko kanssani? Olenko pilannut joukkueen suorituksen?" Sitten Therese tulee viimein paikalle. Hän oli pysytellyt hieman taustalla, koska hänellä ei ole hyvää pokerinaamaa. Hän sanoo, että meidät hylätään. Silloin olin alkaa itkeä, Fossesholm kertoi Expressenille.

Norjan toisen perinteisen osuuden sivakoinut ja Fossesholmin matkaan viestissä päästänyt Johaug naureskeli tapaukselle.

– Raukka tyttö, hän sanoi.

Fossesholm sen sijaan suunnitteli jo kostoa.

– Theresen kannattaa katsoa olkiensa yli kaiken aikaa, Fossesholm pamautti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja