The O.C -tähtien riita syvenee – nyt näyttelijäkollegat pyörtävät Mischa Bartonin lausunnot: "Se on väärää tietoa"

Rachel Bilson ja Melinda Clarke rikkoivat hiljaisuuden liittyen Mischa Bartonin kohuhaastatteluun.

The O.C -tähdet Rachel Bilson ja Melinda Clarke ottivat kantaa kollegansa Mischa Bartonin antamaan haastatteluun sarjan kuvauksista.

Haastattelussa Barton kertoi kokeneensa sarjassa kiusaamista, sekä kommentoi muun muassa Bilsonin päässeen mukaan sarjaan "viime sekunneilla".

– Kuvauspaikalla oli ihmisiä, jotka olivat todella ilkeitä minulle. Se ei ollut kaikista ideaalein ympäristö nuorelle, herkälle tytölle, joka oli myös sysätty julkisuuden valokeilaan, jonka kanssa oli vain pärjättävä, Barton sanoi.

Everything iconic -podcastissa Bilson kommentoi erityisen napakasti Bartonin väitettä siitä, jonka mukaan hänet palkattiin sarjaan viime hetkellä.

– Se on väärää tietoa. Mitä hän yrittää sanoa? Haluaisin itse asiassa puhua hänelle ja kuulla hänen kokemuksensa omasta näkökulmastaan, koska näin asiat hieman eri tavalla, Bilson sanoi.

Julie Cooperia näytellyt Clarke puolestaan painottaa, ettei voi puhua kenenkään muun kuin oman kokemuksensa puolesta, mutta ymmärtää Bartonin näkökulman. Barton oli sarjan alkaessa vasta 16-vuotias. 

– Joku, joka on 16, 17, 18-vuotias ja tekee niin paljon työtunteja ja kokee painetta niin nuorena on parhaimmillaankin uupunut. Pahimmillaan se on ylivoimaista ja kaoottista. Se särkee sydämeni, Clarke myöntää.

Joihinkin Bartonin kommentteihin Clarke suhtautuu hieman kyseenalaistavasti.

– Tiesimme, että häntä painostettiin paljon. Jos se kuitenkin oli todella niin huono kokemus hänelle, se ei ole oikein kenellekään nuorelle henkilölle. Jotkut hänen kommenttinsa olivat kuitenkin hyvin hämmentäviä minulle, joten en tiedä mikä totuus siinä on. Tiedän kyllä, että hänellä oli valtavat paineet – niin kuin kaikilla, Clarke sanoo.

Barton ei ole kommentoinut Clarken ja Bilsonin kommentteihin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja