The Cranberries -laulaja löydettiin elottomana hotellihuoneesta – kuolinsyy edelleen varmistamatta

Dolores O'Riordan löytyi maanantaina kuolleena hotellihuoneestaan Lontoossa. Kuolinsyyntutkija on tehnyt lisää testejä kuoleman syyn selvittämiseksi.

Zombie-jättihitillä suureen suosioon 1990-luvun puolivälissä nousseen irlantilaisen The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O'Riordan kuoli maanantaina 15. tammikuuta Lontoossa.

O'Riordan löydettiin elottomana hotellihuoneestaan.

Tänään perjantaina julki tulleiden tietojen mukaan kuolinsyyntutkija Shirley Radcliffe on tehnyt lisätestejä kuoleman syyn selvittämiseksi, uutisoi The Guardian.

– Hätäkeskukseen otettiin yhteyttä maanantaina ja paikalle menneen ambulanssin hoitajat vahvistivat hänen kuolemansa. Poliisi kävi paikalla ja totesi, että kuolemaan ei liittynyt mitään epäilyttävää, kuolinsyyntutkijan edustaja Stephen Earl sanoi.

Earlin mukaan ruumis on tutkittu ja viranomaiset odottavat testitulosten valmistumista.

O'Riordan oli matkustanut Lontooseen äänittämään uuden version The Cranberriesin Zombie-hitistä hard rock yhtye Bad Wolvesin kanssa.

Vuonna 2014 Dolores O'Riordan erosi aviomiehestään, Duran Duranin kiertuemanagerina työskennelleestä Don Burtonista. Pari oli naimisissa 20 vuoden ajan ja heillä oli kolme lasta.

Lue myös:

    Uusimmat