The Bear -sarjan näyttelijät vaihtoivat mojovan suudelman Emmy-gaalassa: "Aika pysähtyi"

Emmy-gaala järjestettiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Los Angelesissa. The Bear -tv-sarja kahmi yhteensä kuusi palkintoa. 

Jo 75. kertaa järjestettyä Emmy-gaalaa vietettiin Los Angelesissa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Suoratoistopalvelu Hulussa nähtävä komediasarja The Bear kahmi gaalan aikana yhteensä kuusi palkintoa. Sarja sijoittuu ravintolamaailmaan ja sen pääosissa näyttelevät muiden muassa Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Molly Gordon, Abby Elliot ja Matty Matheson

The Bear voitti muun muassa parhaan komediasarjan Emmy-palkinnon, minkä jälkeen Moss-Bachrach kaappasi Mathesonin lavalla mojovaan suudelmaan.

Suudelman voit katsoa alla olevalta videolta.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Matheson ja Moss-Bachrach kertoivat intohimoisesta hetkestä medialle suudelman jälkeen. 

– Se oli mukavaa, Matheson sanoi ja Moss-Backrach oli asiasta täysin samaa mieltä. 

– Se oli sumeaa, minulla oli silmät kiinni, ja luulen, että myös Mattyllä oli silmät kiinni. Aika pysähtyi, en tiedä, kuinka monta vuotta kului, Moss-Bachrach jatkoi. 

The Bear voitti myös parhaan naissivuosanäyttelijän palkinnon komediasarjassa, joka meni Edebirille ja parhaan komediasarjan miespääosanäyttelijän palkinnon, jonka sai White. Moss-Bachrach voitti parhaan miessivuosanäyttelijän palkinnon komediasarjassa.

Matheson liittyi The Beariin vuonna 2021. Hän toimii ohjelmassa myös tuottajana. Sitä ennen hän johti useita ravintoloita, kuten Cà Phê Rang, Prime Seafood Palace ja Rizzo's House of Parm, joka on nimetty hänen tyttärensä Rizzon mukaan. Lisäksi hän on ollut mukana useissa ruokaohjelmissa.

Lue myös:

    Uusimmat