Emma Stonen reaktio Oscar-juontaja Jimmy Kimmelin vitsailusta viraaliksi

Nämä olivat Oscar-gaalan mielenkiintoisimmat hetket 10:05
MTV Uutiset Livessä ruodittiin Oscar-gaalan tapahtumat.

Oscar-gaalan juontaja Jimmy Kimmel vitsaili hieman kyseenalaisesti Poor Things -elokuvasta, mistä pääosan esittäjä Emma Stone ei juurikaan reaktionsa perusteella pitänyt. 

Oscar-gaalassa Los Angelesissa palkittiin elokuva-alan parhaimmistoa 96. kerran varhain maanantaiaamuna 11. maaliskuuta Suomen aikaa.

Gaalassa näytettiin koko illan ajan pätkiä parhaan elokuvan ehdokkaista muistuttamassa siitä, mitkä elokuvat olivat ehdolla ykköspalkinnon saajiksi. Gaalan juontaja Jimmy Kimmel vitsaili Poor Things -elokuvasta, että kyseiset kohdat olivat ainoat, joita sai televisiossa näyttää. Tällä hän viittasi oletettavasti siihen, että elokuva sisältää paljon seksikohtauksia. 

Pääosan esittäjän Emma Stonen reaktio on levinnyt sosiaalisessa mediassa laajalti ja mennyt viraaliksi. Kimmelin letkautuksen jälkeen hän näyttää sanovan ”mulkku” (eng. prick), mutta tätä ei ole vahvistettu. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Poor Things voitti viisi Oscar-palkintoa: pukusuunnittelussa, lavastussuunnittelussa, tuotantosuunnittelussa, maskeerauksessa ja kampauksessa sekä Stone sai parhaan naispääosan Oscarin. 

Parhaan elokuvan palkinnon sai Oppenheimer.

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat