The Bachelor saapuu MTV3-kanavalle – nyt haussa on Suomen seuraava Bachelor!

Kaikkien aikojen menestyksekkäin deittailuformaatti The Bachelor saapuu MTV3-kanavan iltoihin. Nyt haussa ohjelman päähenkilöksi on sitä oikeaa etsivä sinkkumies – Suomen seuraava Bachelor.

The Bachelor on maailmanlaajuinen menestys, supersuosittu deittailuformaatti, jossa hurmaava sinkkumies etsii sitä oikeaa.

Maailmalla huippusuosittua ohjelmaa on tehty vuodesta 2002 lähtien yli 20 eri maassa. Ohjelmassa rakkautta etsivä sinkkumies pääsee tapaamaan hänelle valittuja ihania sinkkunaisia ja tutustumaan heihin. Tavoitteena on löytää naisten joukosta se oikea.

The Bachelor saapuu seuraavaksi näyttävästi MTV3-kanavalle. Nyt kaivetaan esiin kaikki rakastumaan valmiit 25-35-vuotiaat sinkkumiehet, joista yksi on Suomen seuraava Bachelor. Sekä hänelle että ohjelman sinkkunaisille ohjelma on unohtumaton elämys ja ainutlaatuinen mahdollisuus, joka voi muuttaa elämän.

– Bachelor on todellinen superbrändi, joka on maailmanlaajuisesti rakastetuimpia ja katsotuimpia realityohjelmia. Kyseessä on aikuisten satu, jossa jokainen katsoja toivoo onnellista loppua. Nyt haussa on seuraava Suomen Bachelor, joka on valmis löytämään rakkauden ja hyppäämään kohti elämänsä seikkailua, ohjelman vastaava tuottajaMirko Baas MTV:ltä kertoo.

Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat