The Athletic: Tuukka Raskin uskotaan lopettavan uransa kesken NHL-kauden – ilmoitusta odotetaan päivien sisällä

Boston Bruins ei odota suomalaisvahti Tuukka Raskin jatkavan enää paluuyritystään, uutisoi The Athletic kahteen lähteeseensä vedoten.

Lonkkaleikkauksen jälkeen kaukaloon palannut Boston Bruins -vahti Tuukka Rask ei ole pelannut sitten 24. tammikuuta pelatun ottelun Anaheim Ducksia vastaan.

Viisi laukausta 27:stä taakseen päästänyt Rask kertoi ikävistä tuntemuksista leikatussa lonkassaan ottelun jälkeen.

The Athleticin lähteiden mukaan Rask keskustelee nyt tilanteestaan perheensä kanssa. Hän saattaa ilmoittaa lopettamisestaan seuraavien päivien aikana.

– Annan hänelle kaiken kunnian. Hän teki kaiken oikein. Hänestä ei vain tunnu niin hyvältä kuin hän oli ajatellut, yksi lähde kuvailee.

Rask palasi kaukaloharjoitteluun marraskuussa ja teki loppukautta koskevan minimipalkkasopimuksen Bruinsin kanssa tammikuussa.

34-vuotias suomalaisvahti torjui heti ensimmäisessä paluuottelussaan voiton Philadelphia Flyersista, mutta otteita seuraavissa peleissä leimasi ailahtelevaisuus.

Viimeisen kerran Rask torjui 24. tammikuuta Anaheim Ducksia vastaan ja oli varavahtina kahta päivää myöhemmin Colorado Avalanchea vastaan. Sen jälkeen hän ei ole pukenut Bruinsin otteluihin.

Bostonin päävalmentaja Bruce Cassidy kertoi medialle maanantaina, ettei Rask pysty harjoittelemaan tällä viikolla.

Cassidy sanoi keskiviikon vastaisen ottelun jälkeen, ettei ole tietoinen Raskin mahdollisesta lopettamispäätöksestä.

– Jos hänellä on jotain sanottavaa, jätän sen hänelle, Cassidy totesi.

Lue myös:

    Uusimmat