Mainos

Thaimaassa mystisesti kadonneen Lassen äiti: Hän oli jo lentokentällä tulossa kotiin

Oululainen Rita Palonen on huolissaan Thaimaassa kadonneen, jatkuvaa lääkehoitoa tarvitsevan poikansa kohtalosta. Omaiset eivät ole kuulleet 38-vuotiaasta Lasse Saarelasta mitään tammikuun loppupuolen jälkeen.

– Olin katoamisaamuna häneen yhteydessä Facebookissa. Lasse oli kertomansa mukaan jo lentokentällä ja lähdössä Suomeen, Palonen sanoo.

Palosen mukaan hänen poikansa piti lentää suoraan Ouluun tammikuun 23. päivä. Jostain syystä hän ei kuitenkaan koskaan noussut koneeseen. Palonen ei usko Saarelan olevan tavoittamattomissa omasta halustaan.

– Hänestä on tehty epämääräisiä havaintoja myös katoamisen jälkeen, mutta kukaan ei ole pystynyt vahvistamaan, että kyseessä on Lasse. Olen sataprosenttisen varma, että Lasse ottaisi meihin yhteyttä, jos hän olisi kunnossa. Nyt hänestä ei ole viikkoihin kuulunut yhtään mitään.

Kadonnut tarvitsee jatkuvaa lääkehoitoa

Saarela sairastaa äidin mukaan tulehdusperäistä tautia ja hän tarvitsee jatkuvaa lääkehoitoa. Viime viikolla hänellä olisi ollut lääkäriaika Suomessa.

– Lassen matkatavarat varastettiin Thaimaassa, myös lääkkeet vietiin. Lääkärin mukaan hän olisi kuitenkin selviytynyt ilman niitä kotiintuloonsa asti. Nyt pelottaa ajatella, millaisessa kunnossa Lasse on, sillä hän ei ole saanut lääkkeitään pitkään aikaan.

Palonen kertoo poikansa katoamisen jälkeisten viikkojen olleen hyvin raskaita. Hän on ollut yhteydessä Suomen konsulaattiin Thaimaassa.

– Lassen serkut ovat jo sanoneet, että he lähtevät etsimään häntä Thaimaasta, mutta en ole antanut vielä lupaa. Se on iso maa ja siellä on paljon ihmisiä, joten hänen löytämisensä olisi serkuille mahdotonta. Tällä hetkellä meillä ei ole mitään keinoa edesauttaa Lassen löytymistä.

Palonen toivoo, että tieto hänen poikansa katoamisesta leviää ja joku kertoisi havainnoistaan eteenpäin.

Saarela on noin 187 senttiä pitkä. Äidin mukaan Saarelan oikeassa olkavarressa on kyynärpäähän ulottuva punamusta lohikäärmetatuointi.

Havainnot Saarelasta pyydetään ilmoittamaan poliisille tai Suomen konsulaattiin.

Suomessa Saarelan katoamisesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.