Thaimaan tulvissa kuollut seitsemän ihmistä – katso, kuinka pelastustiimi pudottaa asukkaille ruoka-apua ilmasta

Thaimaassa kärsitään tuhoisista tulvista – näin pelastajat toimittavat asukkaille ruoka-apua yläilmoista käsin 1:30
Katso videolta, kuinka ruoka-apua toimitetaan paikallisille!

Tulvat ovat aiheuttaneet tuhoja Thaimaan pohjois- ja keskiosissa. Sunnuntaina kuvatulla videolla näkyy, kuinka paikallisille toimitetaan ruoka-apua.

Ainakin seitsemän ihmistä on kuollut Thaimaata koettelevissa tulvissa maan pohjois- ja keskiosissa. Vesimassat ovat tuhonneet viimeisimmän tiedon mukaan 70 000 kotia. 

Videolla näkyy, kuinka Buarapa Water nimisen pelastustiimin jäsen liitää tuhoja kärsineen Sukhothain kaupungin yli moottoroidulla laskuvarjolla. Hän tiputtaa ruoka-apua sisältäviä paketteja paikallisille, jotka poimivat ne veden keskeltä.

– Kiitos pelastusryhmälle valmisruoista. Laskuvarjon käyttö tulvan aikana on vaarallista, mutta tiimi oli valmis auttamaan hädässä olevia ihmisiä. Kiitos kaikkien apua saaneiden kyläläisten puolesta, paikallinen asukas Samart Suksai kertoi.

Tulvia 30 maakunnassa

Trooppinen myrsky Dianmu on aiheuttanut The Guardianin mukaan tulvia 30 maakunnassa. Viranomaiset saapuivat eilen Bangkokiin suojellakseen maan pääkaupunkia tuhoilta.

Sotilaat asettivat myös tiistaina esteitä ja hiekkasäkkejä Ayuthhayassa, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Bangkokista. Alueella on arkeologisia raunioita ja maamerkkejä, joita pyritään suojelemaan tuhoilta.

Yksityinen pelastusryhmä on auttanut kymmeniä ihmisiä tulvan keskellä. Maan pääministeri vieraili keskiviikkona tulvien tuhoamilla alueilla.

Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan sateiden odotetaan laantuvan viikon kuluessa.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat