Teuvo Teräväinen nousi komealla tavalla Carolinan sankariksi – Kaapo Kakon kuiva jakso päättyi viimein

Teuvo Teräväinen nousi Carolina Hurricanesin sankariksi yön NHL-kierroksella.

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes voitti New York Rangersin 3–2 vierasottelussa Manhattanilla Madison Square Gardenissa.

Carolinan sankariksi nousi Teuvo Teräväinen, joka teki voittomaalin. Teräväisen maali syntyi reilut kaksi minuuttia ennen ottelun loppua, ja Jesperi Kotkaniemi alusti sen yhdessä Brent Burnsin kanssa. Maali oli Teräväiselle kauden 11:s.

Carolinan muut suomalaiset Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi jäivät ottelussa ilman tehopisteitä.

New York Rangersin toisen maalin teki Kaapo Kakko. TPS:n kasvatille maali varmasti maittoi, sillä Kakko oli pelannut edelliset 11 ottelua ilman osumaa. Rangersin Niko Mikkola jäi ottelussa pisteittä.