Miro Heiskanen teki hämmästyttävän maalin – suomalaistähti hurjassa pisteputkessa

NHL:n suomalaistähti Miro Heiskanen jatkoi huimaa liitoaan, kun hänen edustama Dallas Stars koki 4-5-jatkoaikatappion Seattle Krakenille.

Heiskanen avasi joukkueensa maalihanat avauserässä perin erikoisella tavalla. Suomalaispuolustajan ohi viuhunut viivakuti pomppasi päätylaudasta Seattle-vahti Joey Daccordin takaraivosta rysään.

Seattle oli marssimassa jo voittoon, mutta Dallasin suomalaisduo Heiskanen ja Roope Hintz petasi paikan Jamie Bennille, joka toi isännät tasoihin vain sekunti ennen ottelun päätössummeria venyttäen näin ottelun ratkaisun jatkoajalle.

1+1-tehot ottelussa saalistanut Heiskanen venytti pisteputkensa jo 11 ottelun mittaiseksi. Heiskanen on tehnyt pisteputkensa aikana 19 pistettä.

Heiskanen rikkoi samalla neljäntenä suomalaispuolustajana 60 tehopisteen rajan yhden NHL-kauden aikana. Heiskasella on kasassa nyt 61 tehopistettä.

Reijo Ruotsalaisen nimissä olevaan suomalaispuolustajien yhden kauden piste-ennätykseen Heiskasella on nyt matkaa 12 pistettä. Dallas pelaa vielä 11 runkosarjaottelua.

Lue myös:

    Uusimmat