Tesla-pomo kiittelee viidesluokkalaisen tytön nokkelaa ideaa: ”Toteutamme tämän!”

Alakouluikäinen tyttö antoi markkinointivinkkejä Teslan toimitusjohtajalle ja sai kannustavan vastauksen ideaansa. 

Viidesluokkalainen Bria kirjoitti kirjeen Teslan toimitusjohtajalle Elon Muskille. Koulutehtävää varten kirjoitetussa kirjeessä Bria antoi mainion markkinointivinkin yritykselle, joka ei tunnetusti itse laita mainontaan rahaa.

Brian isä julkaisi kuvan kirjeestä twitter-tilillään ja sai pian vastauksen itseltään Muskilta.

Fanien tekemät videot hyötykäyttöön

Briakin oli huomannut, ettei hänen fanittamansa sähköautovalmistaja mainosta tuotteitaan. Bria oli mielessään kehitellyt kampanjan, josta Teslan käyttäjät varmasti innostuisivat ja joka poikisi mahdollisesti myös uusia asiakkaita.

– Ihmiset kuvaavat itse mainosmaisia videoita Teslasta. Monet niistä ovat todella hyviä, Bria kirjoitti kirjeessään.

Tyttö ehdottikin, että Tesla järjestäisi kilpailun liittyen itse kuvattuihin mainoksiin.

– Teidän pitäisi järjestää kisa siitä, kuka tekee parhaan Tesla-mainoksen ja voittajan video näytettäisiin televisiossa, Bria kaavailee.

Tytön idea ei ole ollenkaan hullumpi. Tyttö nimittäin selvitti Muskille, miten tällä tavalla yhtiö säästäisi aikaa ja rahaa, ja samalla tempaus olisi mieluinen faneille sekä autojen omistajille.

"Toteutamme tämän!"

Musk näki Brian kirjeen Twitterissä ja lähetti kiitokset mainiosta ideasta tytön isän kautta. Tesla-faniksi tunnustautunut Bria ei ainakaan vielä saanut kuitenkaan vastausta siihen, voisiko Musk lähettää hänelle Teslan t-paidan, mutta Muskin vastauksesta päätellen ainakin seuraavan markkinointikampanjan ideoijana häntä voi pitää.

– Kuulostaa mainiolta. Toteutamme tämän, Musk twiittasi.

Lähde: Mashable

***

Jaakko vastaanotti Suomen ensimmäisen Tesla Model X:n 4:08

Lue myös:

    Uusimmat