Terroriuhkataso liian korkea – Children of Bodom joutui perumaan keikkansa

Tunnettu kotimainen metallikokoonpano Children of Bodom jatkaa Euroopan-kiertuettaan terroriuhkasta huolimatta.

Eurooppaa paraikaa kiertävä Children of Bodom pahoittelee Facebook-sivuillaan tulevan sunnuntain keikkansa peruuntumista Brysselissä Belgiassa.

Alexi Laihon johtaman kokoonpanon mukaan kyseessä ei ole yhtyeen päätös, vaan kaupungin terroriuhkan taso on edelleen 4 aina marraskuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki keikat on pakko perua.

– Teidän tulee tietää, että esiintymispaikka yritti kaikkensa, että show pystyttäisiin järjestämään. He jopa pyysivät lisäturvallisuuspalveluita Brysselin kaupungilta. Tämä ei kuitenkaan ollut mahdollista. Olemme kiitollisia heille yrittämisestä, Children of Bodom kirjoittaa Facebook-sivuillaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bändi kertoo, että yrittää järjestää keikan Brysselin lähistöllä mahdollisimman pian. Sunnuntaisen perutun keikan lippujen hinnat kuitenkin palautetaan ostajille.

Pariisin väkivallanteko ja yleinen terroriuhka on pelästyttänyt useita artisteja. Yhdysvaltalainen metalliyhtye Lamb of God kiersi Eurooppaa Children of Bodomin kanssa, kunnes keskeytti keikkarundinsa turvallisuustilanteeseen vedoten. Children of Bodom aikoo kuitenkin jatkaa keikkailua.

Chidren of Bodom saapuu Suomeen 3. joulukuuta Helsingin Jäähalliin keikalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja