Mainos

Terrori-iskulla ei toistaiseksi vaikutuksia Finnairin ja Norwegianin lentoihin Nizzaan

Finnairin viestinnästä kerrotaan, että molemmat perjantaiaamun lennot ovat lähteneet normaalisti Helsingistä kohti Nizzaa kello kahdeksalta ja kymmeneltä.

Tiistaista sunnuntaihin viikoittain operoitavat lennot tullaan lentämään normaalisti myös viikonlopun aikana. Vantaan Sanomien tietojen mukaan perjantain muut lennot Nizzaan tullaan lentämään Pariisin kautta. 

Satu Haataja Finnairin viestinnästä kertoo, että matkustajilta on tullut jonkin verran kyselyitä lentojen operointiin liittyen. Finnair tarjoaa kutienkin matkakohteen turvallisuudesta huolestuneille matkustajille vaihtoehtoja matkan siirtämiseen tai vaihtamiseen.

– Viikonlopuksi lennon Nizzaan varanneet voivat joko siirtää lentoaan tai varata matkan toiseen Finnairin lomakohteeseen, Haataja kommentoi.

Myös Finavian viestinnästä kommentoidaan, ettei terrori-iskulla ole vaikutuksia Nizzaan operoitaviin suoriin lentoihin.

Toinen Helsingistä suoraan Nizzaan lentävä yhtiö on Norwegian, jonka Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobssonin mukaan myös heidän lentonsa tullaan operoimaan suunnitelmien mukaisesti.

– Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja, moniko matkustaja on huolissaan, mutta ymmärrämme täysin matkustajien huolen. Siksi olemme päättäneet tarjota mahdollisuuden Nizzan lennon uudelleenvaraukseen kuluitta kaikkien lipputyyppien osalta, Holmbergh Jacobsson kommentoi.

Ainakin 84 ihmistä kuoli, kun kuorma-auto ajettiin Ranskan kansallispäivää juhlineeseen väkijoukkoon eilen illalla noin kello 23 Ranskan aikaa. 

2:40

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.