Teri Hatcher, 55, kertoo, miksi julkaisi harvinaisen bikinikuvan itsestään: "Ei suodattimia, ei meikkiä"

Täydelliset naiset -sarjasta tuttu Teri Hatcher julkaisi somessa harvinaisen bikinikuvan.

55-vuotias yhdysvaltalaisnäyttelijä Teri Hatcher julkaisi Instagram-tilillään totuudenmukaisen bikinikuvan. Tähti kertoo kuvan yhteydessä, että halusi tarkoituksella julkaista kuvan, jossa hän on ilman meikkiä ja filttereitä. 

– Miksi oikein julkaisen itsestäni kuvan bikineissä? No, tämä on totuus ja oleminen tässä 55-vuotiaassa vartalossa tuntuua oikeastaan vapauttavalta. Olen vihdoin sinut itseni ja vartaloni kanssa. Kun ikää on tullut lisää, pystyn oikeasti nauttimaan siitä, mitä olen, Hatcher kertoo. 

Hän paljastaa, että otti tämän kuvan alun perin muistoksi itselleen siitä, miltä hänen kroppansa näyttää kahdeksan viikon treeniohjelman jälkeen. 

– Kun jaan itsestäni tämän bikinikuvan, koen olevani avoin. Kuvassa ei ole käytetty filttereitä, minulla ei ole meikkiä ei kuvanmuokkausta eikä negatiivisuutta. Ole tarpeeksi vahva ollaksesi haavoittuvainen.

Hatcher on saanut kuvaan useita kiitosviestejä seuraajiltaan. He ovat kiittäneet naista erityisesti siitä, että tämä on julkaissut totuudenmukaisen kuvan itsestään. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja