Teknavin 100. tv-jakso: Vuoden kohutuin prätkäuutuus ja testissä VW Polo GTI

Teknavin historian 100. jaksossa (ke 6.5. klo 22.45 MTV3) selviää, minkälaiset kyydit tarjoavat ahdettu Kawasaki Ninja H2 sekä ärhäkkä Volkswagen Polo GTI, ja juhliiko Markku Alén jälleen Rallylegendin voittoa. Testissä on myös Microsoftin tablet-uutuus.

Moottoripyöräkelit alkavat olla kohdallaan, joten on aika herättää talviunilta Janne Uskali. Teknavin prätkäekspertin vauhtikäsittelyssä on vuoden kohutuin moottoripyöräuutuus, mekaanisella ahtimella varustettu huipputehokas Kawasaki Ninja H2.

Teknavin testikuski Risto Virtanen on päässyt juhlajakson kunniaksi kerrankin reissun päälle. Risto käsittelyssä Valencian radalla Espanjassa on ärhäkkä pikkusportti, Volkswagen Polo GTI.

San Marinon Rallylegend-tapahtuma on tarjonnut huiman aikahypyn rallin kultavuosien tunnelmaan. Viime jaksoissa on nähty joukko legendaarisia menopelejä ja takavuosien huippukuskeja tositoimissa, mutta nyt on vuorossa loppuhuipennus. Markku Alén on osoittanut, että Lancia 037 liikkuu edelleen vauhdikkaasti Doctorin näpeissä, mutta riittääkö se tällä kertaa voittoon asti?

Vaikka Apple hallitseekin edelleen tablet-markkinoita, takaa tullaan kovaa. Windows-tabletit eivät ole vielä yltäneet kärkikahinoihin, mutta Pauli Reinikainen selvittää, muuttaako Microsoftin uusi Surface 3 ja Windows 10 -käyttöjärjestelmä tilanteen.

Lue myös:

    Uusimmat