Teinityttö luuli ostaneensa äidilleen viattoman kynttilän – olikin jotain säädytöntä: "Pitäisikö minun kertoa hänelle totuus?"

2:45

Mitä tehdä, jos tytär ostaa tietämättään säädyttömän lahjan? Eräs brittiäiti joutui vastikään tämän ongelman eteen, kertoo brittilehti Mirror.

Jos lapsi yllättää vanhempansa harrastamasta seksiä, miten tulisi toimia? Katso asiantuntijan vastaus yllä olevalta videolta!

Matkustelu on parhaimmillaan avartavaa, mukavaa ja opettavaista, ja siksi myös kouluissa tehdään paljon luokkaretkiä. Parhaimmillaan retket ulottuvat ulkomaille, ja varsinkin silloin on mukava ostaa mukaansa pieniä muistoja – ja totta kai tuliaisia.

Eräs brittiläinen teinityttö olikin vastikään matkustanut luokkaretkelle Pariisiin ja ostanut äidilleen Eiffel-tornikynttilän tuliaiseksi. Tai ainakin luullut ostaneensa…

Todellisuudessa 13–14-vuotias tyttö oli ostanut äidilleen peniskynttilän.

"Kysyin häneltä, miksi se on sen muotoinen..."

Kun lapsi antoi lahjan äidilleen, eivät vanhemmat tienneet mitä sanoa tai tehdä. Äiti jakoikin ongelmansa brittiläiselle vanhemmille suunnatulle Mumsnet-nettipalstalle pyytäen apua.

– Rakas tyttäreni tuli takaisin Pariisista eilen – hän osti lahjoja minulle, aviomiehelleni ja molemmille sisaruksilleen. On vain yksi ongelma – hän osti minulle jotakin, jonka luuli olevan viaton Eiffel-tornikynttilä. Se ei selvästi ole. Pitäisikö minun kertoa hänelle totuus?

Monet nettipalstan kommentoijat ihmettelivät, miten tyttö ei ole voinut tajuta virhettään. Äiti kuitenkin tarkensi, että kynttilä oli Eiffel-tornin ja peniksen yhdistelmä.

– En rehellisesti usko, että hän tajusi sitä – hän on tyttöjen koulussa ja todella viaton/naiivi ikäisekseen. Kysyin häneltä, miksi se on sen muotoinen ja hän sanoi, että ajatteli sen olevan vain kynttilä Eiffel-tornin alaosan päällä.

"Sytytä se ja hymyile"

Monet vanhemmat kehottivat äitiä olemaan kertomatta totuutta – ainakaan vielä.

– Tuo on niin hauskaa ja suloista. Älä nolostuta häntä. Sytytä se ja hymyile. Siinä on hyvä tarina tuleville vuosille, eräs ehdottaa.

– Säästäisin sen antaakseni sen takaisin hänelle vitsikkäänä lahjana hänen 18-vuotissyntymäpäivinään. Se on hulvattoman viatonta, toinen kommentoi.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet vieläkään tarinasta vakuuttuneita.

– Ei ole mitenkään mahdollista, että se oli viaton vahinko, eräs sanoi.

– Jos hän on yhdeksännellä luokalla [13–14-vuotias], ajattelisin, että hän tiesi tasan tarkkaan, ettei se ole Eiffel-torni ja osti sen nähdäkseen reaktiosi, toinen ehdottaa.

Lähteet: Mirror, Mumsnet

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja