Teinitytön poikaystävä pidätettiin murhasta epäiltynä – kadonneen tytön nimissä tulleet omituiset viestit johtivat jäljille: "Ne eivät olleet lainkaan hänen tapaistaan"

1:38

Oklahomassa etsitään yhä lokakuun lopussa kadonnutta 17-vuotiasta Faith Lindseytä. Tytön poikaystävä on nyt pidätetty epäiltynä tytön murhasta.

Faith Lindseyn sisaren, Justice Lindseyn, epäilykset heräsivät, kun hänen puhelimeensa alkoi sadella omituisia viestejä.
Aluksi Faithin poikaystävä kirjoitteli, että Faith oli kadonnut. Sen jälkeen Justicen puhelimeen tuli Faithin numerosta viestejä.

– Niissä oli paljon kirjoitusvirheitä. Faith on aina ollut tarkka ja hyvä kirjoittamaan. Saamani viestit eivät olleet lainkaan hänen tapaistaan, Justice kertoo.

Tytön katoamista tutkivat poliisit esittivät lopulta oikeudelle vangitsemisvaatimuksen Lindseyn poikaystävästä.

– Olemme pidättäneet hänet todennäköisin syin epäiltynä Faith Lindseyn murhasta. Hän odottaa nyt syyteitään poliisin hallussa, kertoo Brook Arbeitman Oklahoman poliisista.

Vangitsemismääräyksen mukaan Faithin poikaystävä oli aluksi väittänyt antaneensa Faithille kyydin töihin, mutta tytön työpaikalta kuitenkin kerrottiin, ettei tämä ollut ilmestynyt työpaikalleen.

Sen jälkeen poikaystävä kertoi kuulleensa, että Faith olisi ammuttu. Lopulta poikaystävä myönsi valehdelleensa.

– Mitä enemmän häntä kuulustelemme, sitä hajanaisemmaksi hänen selostuksensa käyvät, kertoo tapausta tutkiva poliisi Matt Haley.

Tytön ruumista ei ole vielä löydetty ja etsinnät jatkuvat samalla kun Lindseyn poikaystävä odottaa syytteitään.

– Tämä on todella traaginen tapaus. 17-vuotiaan oletetaan kuolleen. Hänen perheensä ja läheistensä takia toivon, että löytäisimme hänet, Arbeitman sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja