Tehosekoitin nähdään keikkalavoilla ensi kesänä – yhtye kertoo paluunsa syyn

14:00
Yksi Suomi-rockin suosikkiyhtyeistä palaa yhteen ja festareille – tältä Tehosekoittimen Otto ja Matti näyttävät nykyään.

Otto Grundström ja Matti Mikkola vierailivat MTV uutiset Livessä kertomassa paluu-uutisestaan. 

2000-luvun alun suosikkiyhtye Tehosekoitin on ilmoittanut palaavansa keikkalavoille yli kymmenen vuoden hiljaisuuden jälkeen. Yhtye kuvailee paluutaan kun vanhojen koulukavereiden jälleennäkemiseksi. 

– Vanha vuosikerta -76 lähtee bussilla kiertämään Suomea, ennen kaikkea viihdyttämään itseään, mutta samalla esiintyen myös yleisölle, kuvaili kitaristi Matti Mikkola MTV uutiset Livessä. 

Yhtye lopetti uransa vuonna 2004, mutta esiintyi viimeisen kerran vielä vuonna 2009. Bändiä on sen jälkeen kannustettu lavoille useaan otteeseen. 

– Siitä lähtien kun hajottiin niin on kuumoteltu, että käykääs nyt noukkimassa ne irtosetelit tuolta festaripuista, Mikkola heitti. 

Laulaja Otto Grundströmin mukaan mitään estettä paluulle ei varsinaisesti ole ollut, ja nyt aika tuntuu oikealta.

Miehet uskovat, että ensi kesän keikoilla voi näkyä alkuperäisten fanien lisäksi myös nuorempaa sukupolvea. 

– En halua kehuskella, mutta yritän tarkkailijana panna merkille, että erikoista, miten hyvin biisit ovat säilyttäneet asemansa ja löytäneet uutta kuulijakuntaa, Mikkola sanoi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja