Mainos

Tehokasta hoitoa aikuiselle iholle

Hyväkuntoinenkin iho kaipaa hellää hoitoa. Aikuisen naisen on hyvä valita hoitolinja, jossa on tehokkaita ainesosia. Suojakerrointa ei saa unohtaa kylmänäkään vuodenaikana.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaitelija Riia Koivisto valitsi Päiville aikuisen naisen ihonhoitolinjan silmänympärysvoiteineen, päivävoiteineen ja puhdistustuotteineen. Päivävoiteeksi valittiin tehokkaampia ominaisuuksia sisältävä päivävoide, joka vahvistaa ihon omia mekanismeja ja suojaa ihoa. Päivävoide saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja pehmeämmältä.

Päivin iho oli hyvässä kunnossa, mutta se kärsi lievästä couperoottisuudesta, joten Riia muistutti Päiviä suojakertoimen tärkeydestä. Suojakerroin on tärkeä talvellakin, vaikka käyttäisi päivittäin suojaavaa meikkivoidetta.

Riia muistutti Päiviä myös ihon puhdistuksen tärkeydestä. Kasvovesi raikastaa ihoa, ottaa viimeiset meikin rippeet pois ja auttaa voiteita imeytymään paremmin, joten sen käyttöä ei ole syytä unohtaa.

Vähennä ikääntymisen merkkejä

Päiville valittiin ihonhoitotuotteet NIvean NIVEA Expert Lift -tuotesarjasta. Sarjan tehoaineita ovat luonnollinen Bioxilift-yhdiste ja bioaktiivinen kosteuttaja hyaluronihappo. Tutkimukset osoittavat, että NIVEA Expert Lift -tuotteet pysäyttävät ikääntymisen merkkien ilmaantumisen ja vähentävät jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.