Teemu Selänteen äiti menehtyi kaksi vuotta sitten – Sirpa Selänne julkaisi vuosien takaisen yhteiskuvan: "Me ikävöimme häntä"

Sirpa Selänne muistelee edesmennyttä anoppiaan Instagram-päivityksessään.

Jääkiekkolegenda Teemu Selännettä ja hänen perhettään kohtasi suuri suru reilu kaksi vuotta sitten, kun ex-kiekkoilijan rakas Liisa-äitinsä menehtyi 81-vuotiaana leikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin

Selänne kirjoitti äitienpäivänä koskettavan päivityksen, jossa muisteli äitiään ja kertoi ikävöivänsä häntä kovasti.

Selänteen vaimo Sirpa Selänne muistelee edesmennyttä anoppiaan Instagram-päivityksessään. Sirpa hämmästelee, että siitä on jo kaksi vuotta, kun Liisa lähti taivaan kotiin. Sirpa kirjoittaa, että onneksi Liisan tarvinnut kokea tätä hullua aikaa, joka maailmalla on menossa.

– Me ikävöimme häntä, Sirpa päättää kirjoituksen.

Sirpa Selänteen kuvaan tuli valtava määrä tykkäyksiä ja sydämiä.

Selänne kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa, että äidin kuolema on ollut hänelle äärimmäisen raskas paikka. Hän totesi, että elämä ei ole ollut äidin menettämisen jälkeen helppoa.

– Tuntuu epätodelliselta ja epäreilulta, kun äidillä olisi ollut vielä niin paljon annettavaa. En usko, että oman äidin menettämisestä pääsee koskaan kokonaan yli. Se on elämäni raskain ja arin asia, ei tämä ole helppoa ollut, Selänne kertoi haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat