Teemu Selänteeltä herkkä nostalgiapäivitys – muistelee omaa äitiään koskettavalla tavalla: "Menin ulos yrittäen löytää kauneimmat kukat hänelle"

Teemu Selänne ylisti edesmennyttä äitiään herkällä äitienpäiväjulkaisulla. 

Entinen NHL-jääkiekkoilija Teemu Selänne julkaisi äitienpäivänä 10. toukokuuta koskettavan päivityksen Instagram-tilillään. Julkaisussaan Selänne muistelee omaa, edesmennyttä äitiään Liisa Selännettä sekä ylisti omaa vaimoaan, lastensa äitiä Sirpa Selännettä sekä muita elämänsä läheisiä naisia, jotka ovat tahoillaan äitejä. 

Päivityksensä yhteydessä Selänne julkaisi liudan nostalgisia kuvia, joissa kyseiset äidit esiintyvät. Kuvia pääset selaamaan oikealla olevasta nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Muistan, että ollessani pikkupoika päivä ennen äitienpäivää minulla oli tapana tehdä kaunis kortti äidilleni ja menin ulos yrittäen löytää kauneimmat kukat hänelle, sillä hän ansaitsi kaikista kauneimmat yksilöt. On paljon hienoja tapoja juhlia erilaisia asioita, mutta mikään ei ole lähellekään äitienpäivän juhlintaa, Selänne kirjoittaa päivityksessään. 

Tekstissään Selänne ylistää äitejä ympäri maailman sekä erityisesti omaa äitiään sekä vaimoaan. Liisa Selänne menehtyi kesällä 2018 leikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin. 

– Kaipaan äitiäni päivittäin ja tiedän, kuinka onnekas olin kun minulla oli hänen kaltaisensa äiti. Olen kiitollinen kaikesta, mitä hän teki minun eteeni. Ilman häntä en olisi se ihminen, joka olen tänään. 

Teemu ja Sirpa Selänteellä on neljä lasta: Eemil, 24, Eetu, 23 Leevi, 20 ja Veera,13.

Lue myös:

    Uusimmat