Teemu Selänne herkistyi muistelemaan edesmennyttä Liisa-äitiään: "Hän on läsnä joka päivä"

0:35
Näin kauniisti Teemu Selänne puhui Sirpa-vaimostaan vuonna 2014

Ex-kiekkoilija Teemu Selänne julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kirjoituksen äitienpäivänä.

Entinen kiekkotähti Teemu Selänne kehui monien muiden julkkismiesten tapaan äitienpäivänä lastensa äitiä sosiaalisessa mediassa. Selänne julkaisi Instagramissa kolmen kuvan sarjan, joista ensimmäisessä hän poseeraa yhdessä vaimonsa Sirpan kanssa. Toisessa kuvassa ovat mukana myös pariskunnan neljä lasta: 25-vuotias Eemil, 24-vuotias Eetu, 21-vuotias Leevi ja 13-vuotias Veera.

Kuvien myötä Kaliforniassa asustava Selänne toivotti hyvää äitienpäivää kaikille äideille eri puolilla maailmaa ja muisti lastensa äitiä Joel Hallikaisen  Äidille-kappaleen sanoja mukaillen.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Kuinka voisinkaan sua kiittää kaikkein kauneimmin... Äitien rakkaus on kauneinta rakkautta, kiitos rakas Sirpa, ihanista ihanin vaimo ja meidän lapsille se paras äiti, Selänne kirjoitti.

Hän muisti koskettavassa kirjoituksessaan myös omaa Liisa-äitiään, joka menehtyi kesällä 2018 polvileikkausta seuranneisiin komplikaatioihin 81 vuoden iässä. Kuvasarjan kolmannessa kuvassa on kehystettynä hänen kuvansa.

– Omaa äitiä on ikävä joka päivä, muistoissa hän on läsnä joka päivä. Rakastan sinua äiti, Selänne päätti kirjoituksensa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Liisa Selänne oli näkyvästi poikansa tukena koko tämän pitkän kiekkouran ajan. Hän oli tuttu näky katsomoissa ja vieraili myös säännöllisesti poikansa perheen luona Kaliforniassa.

Teemu Selänne sanoi syksyllä 2018 Me Naiset -lehden haastattelussa, että äidin kuolema oli ollut hänelle äärimmäisen raskas kokemus.

– Tuntuu epätodelliselta ja epäreilulta, kun äidillä olisi ollut vielä niin paljon annettavaa. En usko, että oman äidin menettämisestä pääsee koskaan kokonaan yli, Selänne kertoo Me Naisten haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja