Teemu Pukki toivotti huippuvireisen Huuhkajat-debytantin avosylin tervetulleeksi, suomalaistähden sanat tekivät vaikutuksen – "Kyllä se auttaa"

Ensimmäistä Huuhkajien ryhmään nousseet Marcus Forss ja Onni Valakari kiittelevät joukkuetta ystävällisestä vastaanotosta. Tähtihyökkääjä Teemu Pukki toivotti Forssin tervetulleeksi jo aiemmin.

21-vuotiaat Forss ja Valakari saivat ensimmäisen kerran kutsun Huuhkajiin, kun heidät nimettiin marraskuun maaotteluihin matkaavaan miehistöön. Nuori kaksikko on päässyt lyhyessä ajassa hyvin mukaan joukkueeseen. Forss ja Valakari kiittelevät joukkuetta hyvästä vastaanotosta.

– Kaikki ovat ottaneet tosi hyvin vastaan. Tosi hyvä joukkuehenki, ja oli helppo tulla sisään, Valakari toteaa Huuhkajien järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

Myös Forss kehuu kaksikon saamaa vastaanottoa. Neljä maalia Englannin Mestaruussarjassa tällä kaudella iskenyt Forss toivotettiin tervetulleeksi Huuhkajiin jo lokakuun lopulla, kun Forssin edustama Brentford kohtasi Teemu Pukin Norwichin.

Maaliahneet suomalaishyökkääjät vaihtoivat ottelun jälkeen kuulumisia keskenään. Sananvaihdon yhteydessä Pukki toivotti Forssin tervetulleeksi Huuhkajiin. Pukin sanat tekivät nuoreen Forssiin vaikutuksen.

– Sanoin, että olen tulossa Huuhkajiin mukaan. Hän sanoi tervetuloa ja kertoi, että ryhmä on todella ystävällinen. Kyllä se auttaa, kun sanotaan tervetuloa ja että kuulun sinne. Antoi positiivisen vaikutelman, Forss hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat