Teemu Pukki iski kauden 20. maalinsa ja teki suomalaista jalkapallohistoriaa – rikkoi Shefki Kuqin ennätyksen

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Norwichin Teemu Pukki iski kaksi maalia Ipswichin verkkoon Mestaruussarjan sunnuntain ottelussa. Tämä tarkoitti sitä, että hän ohitti Shefki Kuqin tekemän suomalaispelaajien ennätyksen, eniten maaleja yhden kauden aikana Englannin Mestaruussarjassa. Ottelu päättyi Norwichin 3-0 voittoon.

Pukki lisäsi toisen puoliajan puolivälissä kotijoukkue Norwichin johdon kahteen maaliin. Emiliano Buendia vapautti suomalaisen läpiajoon ja Pukki viimeisteli pallon millintarkasti alakulmaan. Ottelun avausmaalin oli iskenyt Onel Hernandez

Vajaat kymmenen minuuttia ennen loppua Buendia tarjosi jälleen läpisyötön Pukille, joka kurotti palloon osuman, joka johdatti sen maaliin.

Hattutemppua ei Pukki päässyt kuitenkaan iskemään, sillä hänet otettiin vaihtoon ottelun 88. minuutilla.

Kuqi, jolla ennätys oli aiemmin hallussa, iski 19 maalia nimenomaan Ipswichin paidassa kaudella 2004-2005.