Pukkiparty! Teemu Pukilta poikkeuksellinen osuma

Norwich Cityn suomalaishyökkääjä Teemu Pukki viimeisteli kauden neljännen osumansa jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun joukkue kaatoi Southamptonin kotonaan 2-1.

Southampton aloitti ottelun räväkästi, sillä Che Adams viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin jo neljännellä minuutilla. Johtoasema ei kauaa pysynyt, sillä vain kolmea minuuttia myöhemmin Pukki onnistui maalinteossa. Max Aarons keskitti ja Pukki puski tyylikkäästi pallon etukulmasta sisään.

Toisella puoliajalla maalia saatiin odottaa pitkään, sillä vasta kymmenen minuuttia ennen loppua puolustaja Grant Hanley viimeisteli Norwichin voittomaalin ja sinetöi sen kauden toisen voiton. Kolme pistettä tarkoitti myös sitä, että Norwich nousi viimeiseltä tilalta Newcastlen ohi.

Puskumaali oli Transfermarktin tilastojen mukaan Pukin ensimmäinen pääosuma Valioliigassa. Niissä otteluissa, joissa maalintekotapa on merkitty, on Pukilla vain seitsemän osumaa seuratasolla.