Pukki-bileet! Teemu Pukki teki mieletöntä historiaa

Teemu Pukki täräytti uransa 50. maalin jalkapallon Englannin Mestaruussarjan otteluissa, kun hän iski Norwichin komealla tavalla tasoihin Sheffield Wednesdayta vastaan. Vierasjoukkue Norwich voitti ottelun lopulta 2–1.

Pukki toi Norwichin 61. minuutilla 1–1-tasalukemiin. Oliver Skipp jakoi suomalaishyökkääjälle lyhytsyötön rangaistusalueella, ja Pukki jatkoi pelivälineen lujalla laukauksella takayläkulmaan.

Pukin osuma on ihasteltavissa ylälaidan videolta.

Todd Cantwell tälläsi myöhemmin Norwichin 2–1-voittoon siivittäneen maalin.

Jordan Rhodes oli iskenyt sheffieldiläisisännät johtoon seitsemännellä peliminuutilla.

Pukista tuli historian nopeimmin 50 maaliin Mestaruussarjassa yltänyt pelaaja. Hän sai 50 osumaa täyteen 75. ottelussaan. Ennätystä piti aiemmin hallussaan 83 ottelussa 50 maalia viimeistellyt Dwight Gayle.

Pukki on tehnyt tällä kaudella Mestaruussarjassa 21 maalia ja on sarjan maalipörssissä toisena. Hän jatkaa vahvassa vireessä – edellisessä ottelussa Lutonia vastaan suomalainen viimeisteli kaksi osumaa ja viimeisiin kahdeksaan otteluun on nyt syntynyt 10 kaappia.

Kahdeksan ottelua peräkkäin voittanut Norwich johtaa Mestaruussarjaa ja on vahvasti tyrkyllä takaisin Valioliigaan, kun taas Sheffield Wednesday on putoamisvaarassa viimeistä edellisellä 23. sijalla.

Juttua päivitetty kello 16.13 ottelun päättymisen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat