Teemu Pukki auttoi Norwichin voittoon – päävalmentaja sai potkut!

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on saanut potkut tehtävistään, jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava seura selvittää kotisivuillaan. Farken lisäksi tehtävänsä jättävät valmennusryhmään kuuluneet Eddie Riemer, Chris Domogalla ja Christopher John.

Farke liittyi Norwichiin kesällä 2017. Hän nosti seuran Valioliigaan kahdesti, joista tuorein nousu tapahtui viime kauden Mestaruussarja-mestaruuden myötä.

Norwichin urheilujohtaja Stuart Webber kertoi, ettei päätös potkuista ollut helppo.

– Tiedän, miten määrätietoinen Daniel ja hänen valmennusryhmänsä oli menestyäkseen tällä tasolla, mutta tunnemme, että nyt on oikea aika muutokselle, jotta annamme meille parhaan mahdollisuuden pysyä Valioliigassa, Webber setvi.

Norwichin Valioliiga-paluukausi on sujunut ohdakkeisesti, ja seura on 11 ottelun jälkeen sarjassa viimeisenä viidellä pisteellään. Norwich otti kuitenkin juuri ennen potkuilmoitusta lauantaina pelatussa ottelussa Valioliiga-kauden avausvoittonsa lyötyään Brentfordin vieraissa 2–1. Toisen Norwichin maaleista teki rangaistuspotkusta suomalaishyökkääjä Teemu Pukki.

Lue myös:

    Uusimmat