Teemu Pukin komea suoritus toi Huuhkajille tasapelin

Huuhkajat tahkosi 1–1-tasatuloksen Islantia vastaan lauantaina Espanjassa pelatussa harjoitusottelussa.

Teemu Pukki vei Suomen johtoon jo 12 minuutin kohdalla komealla suorituksella. Maalipyssy hassutti ensin Islannin puolustajan ja sijoitti sen jälkeen pallon komeasti ohi Islannin maalivahti Runar Runarssonin.

Suomen kokoonpanossa nähtiin muutama ensikertalainen, kun puolustuslinjassa luutivat Miro Tenho ja vasta 17-vuotias Miska Ylitolva. Benjamin Källmanilta nähtiin kolmas maajoukkue-esiintyminen, kun hän pääsi häärimään hyökkäysosastolla Pukin kanssa.

Suomen pirteän alun jälkeen Islanti pääsi ensimmäisen puoliajan loppua kohden aina paremmin peliin mukaan ja Birkir Bjarnason toi sinipaidat tasoihin.

Islanti oli hallitsevampi osapuoli aina siihen asti, kun Suomi suoritti muutaman pelaajavaihdon ottelun loppupuoliskolla. Jesse Joronen otti tärkeitä torjuntoja, kun islantilaiset pääsivät ajoittain laukomaan vaarallisesti.

Joel Pohjanpalolle avautui loppuhetkillä maukas tekopaikka, mutta vaihdosta sisään tullut maalinsylkijä ei aivan yltänyt puskemaan Mikael Soisalon taidokkaaseen keskitykseen.

Lue myös:

    Uusimmat