Teemu Pukin asema uhattuna? 18-vuotias korvaaja teki hurjia tuhoja!

Teemu Pukki kärsi takareisivammasta, kun Norwich tahkosi jalkapallon FA Cupin kolmannen kierroksen vierasottelun Prestonia vastaan. Pukin tilalle avaukseen nostettu 18-vuotias superlupaus Adam Idah esitti kovia otteita ja tykitti hattutempun joukkueensa 4–2-voitossa.

Idah avasi hanat jo toisella peliminuutilla saatuaan pystysyötön Marco Stiepermannilta. Norwichin Onel Hernandez osui 28. minuutilla, ja kymmenen minuuttia tästä Idah maalasi uudestaan.

Prestonin Billy Bodin kavensi lukemiksi 1–3 toisen jakson alussa, mutta 61. minuutilla Idah viimeisteli jo kolmannen maalinsa laukomalla rangaistuspotkun häkkiin.

Ottelun viimeisen kaapin teki Prestonin Josh Harrop.

Irlannin nuorten maajoukkuepelaaja Idah debytoi Valioliigassa Norwichin paidassa uudenvuodenpäivänä tultuaan kentälle lisäajalla Crystal Palacea vastaan.