Teemu Pukilla edessä tärkeä ottelu – tulossa silti Urheilugaalaan

Vuoden Urheilijaksi ehdolla oleva jalkapalloilija Teemu Pukki saapuu torstaina Helsinkiin Urheilugaalaan, vaikka hänen Valioliigassa pelaavalla seurallaan Norwichilla on ottelu lauantaina. 

Norwich City pelaa lauantaina Bournemouthia vastaan, ja loukkaantumisesta toipuneen Pukin pitäisi olla mukana. Sitä ennen Pukki piipahtaa kuitenkin Helsingissä, jossa valitaan vuoden paras suomalainen urheilija. 

Norwich tiedotti asiastaan tiedotustilaisuudessa Helsingissä. Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja oli tyytyväinen uutisesta. 

– On aina hienoa, kun saamme huippu-urheilijoita paikalle. Monella urheilijalla on kuitenkin kisakausi käynnissä, Martinoja muistutti MTV Urheilulle. 

Pukki on yksi varteenotettavista ehdokkaista Vuoden Urheilija -tittelin saajaksi. Valinta on napsahtanut vain kahdelle joukkueurheilijalle: Jari Litmanen 1995 ja Sami Hyypiä 2001. 

– Näyttää siltä, että Urheilugaala järjestetään pitkästä aikaa lumettomana iltana. Aiempina vuosina lumimyräkkä on jopa haitannut saapumista paikalle, Martinoja iloitsi. 

Lue myös:

    Uusimmat