Teemu ja Sirpa Selänne aikovat juhlia pitkään Linnassa: "Aamuun saakka!"

Teemu ja Sirpa Selänne kertoivat MTV:n haastattelussa aikovansa juhlia satavuotiasta Suomea todennäköisesti aamuun saakka.

Kiekkolegenda Teemu Selänne ja hänen vaimonsa Sirpa Selänne kertoivat Linnan juhlissa MTV:lle olevansa otettuja saadessaan jälleen kutsut arvostettuun juhlaan. Pariskunnalla on lämpimiä muistoja aiemmista Linnan juhlista.

– Täällä on ollut aina hauskaa, hän muistelee.

Pariskunnalle on tärkeää, että juhlista ei ole kiire kotiin, mutta kuinka pitkään he uskovat juhlivansa satavuotiasta Suomea?

– Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin varmaan aamuun saakka, Sirpa toteaa nauraen.

"Suomalaisuus ehkä vielä korostuu ulkomailla"

Vuosikaudet ulkomailla asunut pariskunta kertoo, että suomalaisuus on muodostunut heille erityisen tärkeäksi arvoksi vuosien saatossa.

– Suomalaisuus ehkä vielä korostuu ulkomailla. Olemme yrittäneet aina kertoa siitä ja olemme ollet aina ylpeitä siitä, että olemme suomalaisia ja kerromme Suomesta paljon ja aina vielä yritämme sanoa, että me ollaan parempia kuin ne, Teemu toteaa pilke silmäkulmassa.

– Meillähän on neljä lasta, jotka kaikki puhuvat täydellistä suomea. Me puhutaan aina kotona suomea. Suomen kieli on mun mielestä ihana kieli ja me rakastamme suomalaista musiikkia ja olemme todella ylpeitä siitä, että meillä on oikeastaan vähän sellainen salakieli siellä, Sirpa kertoo.

Linnan juhlat manoskuva

Kaikki Linnan juhlista täältä.

Lue myös:

    Uusimmat