Mainos

Täysin housuton taksikuski aiheutti hämmennystä – toinen käsi ratilla, toinen käsi jossain aivan muualla

0:35

Kiinassa taksin tilannut nainen sai kokea varsinaisen yllätyksen istuessaan auton kyytiin.

Taksikuskeilta odotetaan useimmiten nopeaa, sujuvaa ja turvallista kyytiä määränpäähän saakka. Viikko sitten taksin kyytiin hypänneellä kiinalaisella oli kyydin sijaan kuitenkin valittamisen aihetta enemmän taksikuskin vaatetuksesta – tai tarkemmin sen puutteesta.

Pekingissä 17. syyskuuta taksilla matkustanut naisasiakas tallensi videolle kuskinsa erikoisen asustuksen, sillä miehellä ei ollut päällään lainkaan housuja tai edes alusvaatteita. Mies istui ratin takana pelkässä valkoisessa t-paidassa ja peitti toisella kädellä sukuelimensä, käyttäen ajamiseen vain yhtä kättä.

Paikallisten lähteiden mukaan nainen tilasi taksin kiinalaisella Didi-sovelluksella, joka on tarkoitettu kyytien jakamiseen ja on Kiinassa Uber-palvelun pahin kilpailija. Auton saavuttua nainen huomasi kuskin olevan puolialasti ja ajavan vain yhdellä kädellä.

Kotiinsa nainen pääsi erikoisesti pukeutuneen miehen kyydissä turvallisesti, mutta sen sijaan, että nainen olisi tehnyt ilmoituksen poliisille, hän soitti taksiyhtiöön valittaakseen asiasta. Kuskin tilausnumero oli kuitenkin salainen, ja nainen ohjattiin tekemään ilmoitus poliisille.

Tilanteesta kuvattu video ei valitettavasti paljasta syytä sille, miten taksikuski on erikoiseen asustukseensa päätynyt.

***

1:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.