Taylor Swiftin musiikkivideota syytetään kopioksi – vertaa itse!

Taylor Swiftin Delicate-musiikkivideo saa osakseen kritiikkiä 0:56

Laulaja Taylor Swift on taas somekohun keskellä.

Taylor Swift sai jälleen aikaan pienoisen somekohun, tällä kertaa uuden musiikkivideonsa tienoilta. Delicate-kappaleelle tehty video julkaistiin viime viikon sunnuntaina. Moni videon nähnyt pitää sitä kopiona Spike Jonzen ohjaamasta KENZO World -hajuvesimainoksesta.

Mainos julkaistiin vuonna 2016 ja siinä hienoissa juhlissa tylsistynyt nainen poistuu juhlasalista sivukäytävään ja alkaa tanssia villisti. Mainos ja Swiftin musiikkivideo alkavat molemmat tyhjällä katsella ja musiikkivideon tanssiliikkeet muistuttavat osittain mainoksessa nähtyjä liikkeitä. Molempien videoiden värimaailma on myös hyvin samanlainen.

Swift oli kovan kritiikin kohteena viimeksi, kun laulajatähden kiertuelipunmyynti lähestyi. Lipunmyyntiä varten lanseerattiin rekisteröitymisjärjestelmä, jonka sanottiin ehkäisevän lipputrokareita. Järjestelmässä fanit laitettiin lippujonoon keräämiensä pisteiden avulla, pisteitä sai muun muassa ostamalla Swiftin uuden levyn, tai hupparin. Järjestelmää kritisoitiin ahneena ja fanien hyväksikäyttämisenä.



Lähde: NME

Lue myös:

    Uusimmat