Madonna vastasi fanien syytöksiin peppuimplanteista: "Olen oikeutettu tekemään vartalolleni mitä haluan"

Madonnan takapuoli nostatti somekohun, johon tähti vastasi Instagram-tilillään.

Madonna, 60, sekoitti internetin tehtyään yllätysesiintymisen Stonewall Inn -baarissa vuodenvaihteessa. Esityksen sijaan, fanit kiinnittivätkin huomionsa tähden muuttuneeseen takapuoleen. Sosiaalisessa mediassa fanit tuomitsivat Madonnan mahdollisista implanteista ja vertasivat tähteä muun muassa Kim Kardashianiin ja Jennifer Lopeziin.

Pettyneiden fanien ohella muodonmuutos kirvoitti myös vitsejä, joissa laulajaa vertailtiin esimerkiksi muurahaiseen. Twitterissä myös ehdotettiin, että Madonnan taskut olisivat täynnä rahaa.

Nyt tähti on vastannut herättämäänsä kohuun, itselleen tyypillisellä tavalla. Madonna julkaisi Instagram-tilillään kasvokuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti napakan kommentin.

– En etsi kenenkään hyväksyntää ja olen oikeutettu tekemään vartalolleni mitä haluan, kuten kaikki muutkin. Tulossa mahtava vuosi, Madonna kirjoittaa.


Madonnan esiintyminen Stonewall Inn -baarissa oli kunnianosoitus 50 vuoden takaisille Stonewallin mellakoille, jota on pidetty pride-liikkeen synnyinhetkenä. Esiintymisensä yhteydessä Madonna piti puheen, jossa kertoi olevansa ylpeä saadessaan esiintyä priden synnyinsijoilla.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat