Taylor Swift on maailman tämän hetken suurin pop-tähti – suomalainen Anna kertoo, mikä Swiftissä kolahtaa

Taylor Swift sekoittaa maailmaa – mikä poptähdestä tekee erityisen? 9:23
Katso koko video: Taylor Swift sekoittaa maailmaa – mikä poptähdestä tekee erityisen?

Taylor Swift -huuma on huipussaan, kun artisti julkaisi 11. studioalbuminsa.

Laulaja Taylor Swiftin odotettu The Tortured Poets Department -albumi julkaistiin perjantaina 19. huhtikuuta. Vain kaksi tuntia albumin julkaisun jälkeen Swift kertoi faneilleen ilouutisen ja paljasti, että The Tortured Poets Department on salainen tupla-albumi.

Swiftin uudesta albumista keskusteltiin perjantaiaamun Huomenta Suomi -lähetyksessä, jonne artistin suosiota ja tämän uutta levyä saapuivat arvioimaan MTV:n kulttuuritoimittaja Visa Högmander sekä Swift-fani Anna Mattila.

Mattila alkoi kuunnella Swiftiä aktiivisesti vuonna 2017, jolloin artisti julkaisi alkuperäisen version Reputation-albumistaan. Mattilaan kolahti se, miten artisti luo parasosiaalisen suhteen ja on vuorovaikutuksessa faniensa kanssa sekä se, miten tämä promoaa musiikkiaan. Se oli hänelle jotain ennennäkemätöntä. 

Se koostuu monesta asiasta, mutta vaikkapa nyt tämän The Tortured Poets Departmentin kohdalla, sen sijaan, että hän olisi monien muiden artistien tavoin mennyt amerikkalaiseen keskusteluohjelmaan ja sanonut, että tässä on uusi sinkku uudelta levyltäni, joka ilmestyy kahden viikon päästä, ihanaa, jos kuuntelette, niin hän maalautti 13 muraalia ympäri maailmaa, Mattila kertoo.

– Näissä muraaleissa oli QR-koodi, ja kun skannaat sen, paljastuu sieltä kirjain, ja näistä kirjaimista muodostuu For a Fortnight -termi, ja kun menet forafortnight.com-nettisivulle, siellä on lähtölaskenta, ja lähtölaskennan loputtua paljastuu, että (albumin) ensimmäinen sinkku on Fortnight feat. Post Malone, hän jatkaa.

Millaista vaikutusvaltaa Swiftillä on muuten kuin musiikin saralla ja miten se näkyy muulle maailmalle? Katso koko keskustelu yllä olevaöta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat