Taylor Swift lahjoitti miljoona dollaria tornadojen uhreille

Travis Kelce tekee touchdownin Kansas CIty Chiefsille – hänen paikalle kutsumansa poptähti Taylor Swift juhlii villisti 1:19
Taylor Swiftin oletetaan seurustelevan amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Travis Kelcen kanssa. Näin hän juhli villisti Kelcen Kansas City Chiefsille tekemää touchdownia.

Artisti Taylor Swift haluaa tukea kotikaupunkinsa ihmisiä. 

Myrskyt ja tornadot riehuivat Keski-Tennesseessä, Yhdysvalloissa, 9. joulukuuta. Tuolloin ainakin kuusi ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui. Tuhannet osavaltion asukkaat ovat olleet ilman sähköä, ja raunioiden seasta on etsitty eloonjääneitä. 

Tukeakseen katastrofista kärsiviä ihmisiä artisti Taylor Swiftin, 33, kerrotaan lahjoittaneen miljoona dollaria, eli noin 926 tuhatta euroa, Keski-Tennesseen yhteisösäätiön Tennessee Emergency Response Fund -rahastoon.

Säätiön toimitusjohtaja Hal Cato on vahvistanut tiedon.

– Taylorin uskomattoman antelias lahja lähettää hänen kotikaupunkiinsa ja sitä ympäröiville yhteisöille viestin, että hän turvaa ihmisten selustan tämän tuhoisan tapahtuman jälkeisen pitkän toipumisen aikana, Cato sanoi lausunnossaan X:ssä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Swift on aiemminkin tukenut kotikaupunkiaan. 24 ihmistä kuoli maaliskuussa 2020 tornadojen seurauksena Nashvillessä ja Tennesseessä. Artisti lahjoitti tuolloin niin ikään miljoona dollaria samaiseen rahastoon. 

– Nashville on kotini. Ja se, että niin monet ihmiset ovat menettäneet kotinsa ja niin paljon muuta Keski-Tennesseessä, on minulle musertavaa, Swift sanoi tuolloin lausunnossaan. 

Lue myös:

    Uusimmat