Mainos

Täydellinen rikos? Varkaat veivät miljoonien arvosta moottoreita autotehtaalta – työntekijät ymmällään

Keski-Englannissa Solihullissa sijaitsevalta Jaguar Land Roverin tehtaalta varastettiin noin 3,5 miljoonan euron arvosta moottoreita.

Varkaiden kuljettama rekka pääsi sisään tehdasalueelle turvaporteista. Kiinnitettyään täynnä moottoreita olevan perävaunun, kuljettaja käveli turvaportille ja esitti tarvittavat paperit, jotta pääsi ajamaan 40-tonnisen lastin ulos tehdasalueelta.

Kuusi minuuttia kestänyt vierailu ei jäänyt ainoaksi, sillä rekka palasi vielä myöhemmin aamuyöllä hakemaan toisen täyden perävaunun.

Nimettömänä pysyvä työntekijä kauhisteli tapahtunutta.

– Kaikki täällä ovat shokissa ja puhuvat tiistai-illan tapahtumista. Kukaan ei voi uskoa, miten röyhkeä rikollisjengi on kyseessä. Uskomatonta, että he palasivat hakemaan vielä lisää moottoreita, 25-vuotias työntekijä kertoi Coventry Telegraphille.

Varkaudessa käytetyt perävaunut on löydetty tyhjinä. Palkkio kiinniottoon johtavasta vihjeestä on luvattu. Poliisi ei kommentoi keskeneräistä tutkintaa enempää, mutta on pyytänyt ilmoittamaan mahdolliset tiedot paikallispoliisille.

Kolme vuotta sitten tapahtuneesta samanlaisesta varkaudesta on tähän saakka vaiettu, mutta The Birmingham Mail raportoi perjantaina, että yhtäläisyyksiä tiistai-illan tapaukseen löytyy.

Molemmilla kerroilla rekka ajoi turvaporttien läpi sisään ja ulos tehdasalueelta ilman ongelmia, ja palasi myöhemmin uudestaan hakemaan toisen kuorman. 

Aiemman varkauden tehneet on saatu kiinni ja tuomittu.

***

23:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.