Täydellinen jääkiekkoilija? Patrik Laineen hehkutettu ominaisuus mahtui mukaan

Mediajätti ESPN loi täydellisen NHL-hyökkääjän. Winnipeg Jetsin Patrik Laineelta löytyy merkittävä rakennuspalanen.

Kukaan ei väitä, että Laine olisi täydellinen jääkiekkoilija, mutta hänellä on erikoisominaisuuksia, joita on hankala enää kehittää paremmiksi.

Ne liittyvät jääkiekon laukaisemiseen.

ESPN jakoi ominaisuudet 19 eri osaan ja rakensi täydellisen hyökkääjän. Laine on toimittaja Emily Kaplanin mukaan maailman nopein virittämään laukauksen (shot release).

– Nashville Predatorsin maalivahti ja maanmies Pekka Rinne on kutsunut 22-vuotiasta Lainetta lahjakkaimmaksi laukojaksi, jonka hän on koskaan nähnyt. Me olemme samaa mieltä. Tämä jätkä repäisee rannelaukauksen kaukaa oikealta laidalta ja osuu jotenkin maalin vasempaan nurkkaan, kuului perusteluissa.

Tarkin laukaus on ESPN:n mukaan Boston Bruinsin David Pastrnakilla ja kovin Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkinilla. Parhaan rystylaukojan titteli menee Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsheroville.

Muita suomalaismainintoja ei löydy, vaikka esimerkiksi kurinalaisimmaksi pelaajaksi olisi hyvin voinut nimetä Florida Panthersin Aleksandr Barkovin. Ison markkina-alueen joukkueen Toronto Maple Leafsin Auston Matthews vei sen merkinnän. 

Lue myös:

    Uusimmat