Mainos

Tavikset pääsevät suunnittelemaan designpääkaupungin ilmettä

Kuka tahansa voi ensi sunnuntaina osallistua designpääkaupungin visuaalisen ilmeen suunnitteluun. Se vaatii tosin reissun ravintola Kappelin terassille. Helsinki-päivän suuressa työpajassa tehdään yhdessä uusia kuvioita designpääkaupungin jatkuvasti muuttuvaan ilmeeseen.

Ihmisten saaminen mukaan ja avoimuus ovat designpääkaupungin keskeisimpiä teemoja ja yksi esimerkki siitä on yhdessä luotava ilme. Open Identity -työpajoissa kaikilla on mahdollisuus piirtää ja värittää oma tulkintansa designpääkaupungin sinisestä tunnuksesta.

Ilmeen suunnitteluun ovat jo osallistuneet tuhannet ihmiset paitsi Suomessa, myös Shanghain maailmannäyttelyssä, New Finnish Design -tapahtumassa New Yorkissa ja viimeksi Tallinnan Nordic Look –tapahtuman yhteydessä.

Syntyneitä World Design Capital 2012 -kuvioita voi jo nyt ihmetellä esimerkiksi työmaa-aidoissa Senaatintorin reunamilla. Tavallisten ihmisten tekemiä kuvioita ja niistä muodostettavia kokonaisuuksia näkyy Helsingin lisäksi Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Lahden katukuvassa tämän ja ensi vuoden aikana.

Työpaja on helluntaina 12.6. klo 11-14.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.