Tätä suosikkisarjaa ei pian enää nähdä Netflixissä – maailmalla fanit enemmän kuin nyreissään

The Office -sarjaa ei nähdä Netflixissä enää vuoden 2021 jälkeen.

Mikä pettymys – komediasarja The Officen (Konttori) jaksoja ei voi enää pian katsoa suoratoistopalvelu Netflixin kautta. Sarjaa tuottava kansainvälinen media- ja viihdealan yhtiö NBC Universal aikoo siirtää jaksot omaan tulevaan suoratoistopalveluunsa vuoden 2021 aikana.

Myös muiden media-alan jättiyritysten kerrotaan suunnittelevan samaa – esimerkiksi WarnerMedian huhutaan nappaavan tuottamansa Frendit-sarjan omaan suoratoistopalveluunsa, kun se joskus lähitulevaisuudessa julkaistaan. Kyseessä voi siis olla suuremmastakin suunnanmuutoksesta suoratoistopalveluiden kentällä.

Suomessa The Officea voi katsoa HBO Nordic -palvelusta, joten NBC Universalin päätöksen vaikutuksesta Suome The Office -tarjontaan ei ole vielä tietoa.

Sarjan fanit reagoivat uutiseen raskaasti. Netflixin tiedotus The Officen siirtymisestä keräsi Twitterissä lukuisia sarjasta poimittuja gif-vastauksia.

The Office on yhdysvaltalainen komediasarja, joka perustuu samannimiseen brittisarjaan. Sarja on kuvitteellinen dokumenttiohjelma paperitarvikkeita myyvän Dunder Mifflin -yhtiön konttorista Pennsylvaniassa.

The Office -sarjaa tehtiin yhteensä yhdeksän tuotantokautta. Ensimmäinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa maaliskuussa 2005 ja viimeinen toukokuussa 2013.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja