Tätä suosikkisarjaa ei pian enää nähdä Netflixissä – maailmalla fanit enemmän kuin nyreissään

The Office -sarjaa ei nähdä Netflixissä enää vuoden 2021 jälkeen.

Mikä pettymys – komediasarja The Officen (Konttori) jaksoja ei voi enää pian katsoa suoratoistopalvelu Netflixin kautta. Sarjaa tuottava kansainvälinen media- ja viihdealan yhtiö NBC Universal aikoo siirtää jaksot omaan tulevaan suoratoistopalveluunsa vuoden 2021 aikana.

Myös muiden media-alan jättiyritysten kerrotaan suunnittelevan samaa – esimerkiksi WarnerMedian huhutaan nappaavan tuottamansa Frendit-sarjan omaan suoratoistopalveluunsa, kun se joskus lähitulevaisuudessa julkaistaan. Kyseessä voi siis olla suuremmastakin suunnanmuutoksesta suoratoistopalveluiden kentällä.

Suomessa The Officea voi katsoa HBO Nordic -palvelusta, joten NBC Universalin päätöksen vaikutuksesta Suome The Office -tarjontaan ei ole vielä tietoa.

Sarjan fanit reagoivat uutiseen raskaasti. Netflixin tiedotus The Officen siirtymisestä keräsi Twitterissä lukuisia sarjasta poimittuja gif-vastauksia.

The Office on yhdysvaltalainen komediasarja, joka perustuu samannimiseen brittisarjaan. Sarja on kuvitteellinen dokumenttiohjelma paperitarvikkeita myyvän Dunder Mifflin -yhtiön konttorista Pennsylvaniassa.

The Office -sarjaa tehtiin yhteensä yhdeksän tuotantokautta. Ensimmäinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa maaliskuussa 2005 ja viimeinen toukokuussa 2013.

Lue myös:

    Uusimmat