Mainos

Tätä mies haluaa sängyssä – lue lista!

On asioita, joita mies haluaisi seksin aikana, mutta ei uskalla kysyä. Lue lista ja yllätä miehesi!

Vaikka jokainen mies onkin erilainen, tietyt asiat tekevät miehen kuin miehen tyytyväiseksi. Tunnistamalla miehen tarpeet entistä paremmin voi lakanoiden väliin saada helposti kaivattua vipinää.

Opettele kiihottamaan itseäsi

Naiset tarvitsevat enemmän aikaa kiihottuakseen kuin miehet. Miehesi totta kai haluaa saada sinut syttymään, mutta hän ei myöskään laita vastaan, jos teet itse aloitteen.

– Naiset usein ajattelevat, että on miehen tehtävä saada heidät kiihottuneeksi. On kuitenkin erittäin tärkeää, että nainen näkee vaivaa saadakseen itse itsensä kiihottuneeksi, sanoo seksiterapeutti Gloria Brame.

Seksin täytyy olla hauskaa

Seksi ei ole aina tosielämässä samanlaista kuin elokuvissa. Epäonnistuneet asennot ja oudot äänet kuuluvat seksiin. Seksiterapeutti Sandor Gardos neuvoo nauramaan asialle.

Sängyssä voi pitää myös hauskaa! Pelatkaa lautapeliä alasti sängyssä ja sopikaa, että häviäjän täytyy suostua voittajan seksikkäisiin vaatimuksiin.

Vihjaile

Mies ei voi aina tietää, mitä nainen haluaa. Gardosin mukaan mies rakastaakin sitä, että nainen johdattelee häntä ilman, että antaa kuitenkaan määräyksiä.

– Kerro miehelle mikä tuntuu hyvältä ja huomauta, jos hän tekee jotakin oikein, ehdottaa Brame.

Mies haluaa katsoa

Miehille katsominen on melkein yhtä hauskaa kuin tekeminen. Pidä siis huolta, että annat hänelle myös silmänruokaa. Kokeile olla seksin aikana päällä tai koskettele itseäsi miehesi edessä.

Älä pelkää olla tuhma

Vaikka olisit sydämeltäsi paha tyttö, saatat silti pidätellä itseäsi miehesi edessä. Miehesi haluaa kuitenkin nähdä myös toisen puolen sinusta!

Koskettele hänen takamustaan tai nipistele hänen olkapäitänsä seksin aikana. Kokeile tehdä jotain, mitä miehesi ei osaa odottaa. Ehdota uutta asentoa tai vaikkapa reissua seksikauppaan!

Mitä tapahtui?

Jos haluat tehdä mieheesi vaikutuksen, sinun täytyy tehdä jotain, mitä hän pohtii vielä seuraavanakin päivänä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi suorittaa ihmeellisiä temppuja. Kokeile esimerkiksi suuseksiä niin, että mies sulkee silmänsä.

Sekoita pakkaa

Jos harrastatte seksiä aina saman kaavan mukaan, seksielämästä tulee helposti yksitoikkoista. Ole avoin uusille asioille myös sängyssä. Jo pelkkä vauhdin muuttaminen tai asennon vaihtaminen auttaa. Käytä mielikuvitustasi!

Tee äkillinen ehdotus

– Ansaitset paljon pisteitä miehesi silmissä, jos ehdotat seksiä täysin odottamatta. Se vahvistaa hänen itsetuntoaan, koska hän tietää, että käyt erittäin kuumana häneen, Gardos kertoo.

Spontaania seksiä voi harrastaa esimerkiksi autoreissulla hiljaisella pysähdyspaikalla. Myös juhlat ovat mainio paikka hankkia uusia kokemuksia: vie hänet pimeään makuuhuoneeseen tai vaatekaappiin.

Anna hänen pitää ohjat käsissään

Mies kiihottuu, kun osoitat hänelle, että olet hänen ja valmis otettavaksi.

– Mies haluaa olla raaka ja eläimellinen kanssasi, mutta hänen täytyy tietää, että sinä haluat sitä myös. Suutele miestäsi viettelevästi ja vetäydy sitten kauemmas. Sano hänelle, että jos hän haluaa lisää, hänet täytyy tulla ottamaan, sanoo Brame.

Hoida työt itse

Toisaalta miehet haluavat myös, että sinä otat tilanteen haltuusi. Jokaisen miehen fantasia on vain maata rentoutuneena ja katsoa, kun nainen hoitaa työn. Älä anna miehelle mahdollisuutta liikkua, vaikka hän haluaisikin!

Lähde: Cosmopolitan.com

***


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja