Tätä et tv-kuvissa nähnyt: Cristiano Ronaldo kimpaantui astellessaan vaihtoon – vastustajan sanat menivät ihon alle: "Käskin hänen pitää suunsa kiinni"

1:31
Tässä on tunnetta! Etelä-Korean pelaajat jännittivät jatkopaikan kohtaloa vielä oman ottelunsa jälkeen - riemu repesi, kun jatkopaikka varmistui

Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo kävi jalkapallon MM-kisojen H-lohkon ottelussa tulisen sananvaihdon Etelä-Korean Cho Gue-sungin kanssa.

Ronaldo otettiin vaihtoon 65. minuutilla osana triplavaihtoa. Matka rangaistusalueelta sivurajan vaihtoalueelle oli pitkä, ja Ronaldo taittoi koko matkan kävellen. Siinä sivussa hän kävi vielä pujottamassa kapteeninnauhansa Pepen käsivarteen.

Jatkopaikasta yhä pelanneet eteläkorealaiset eivät katsoneet Ronaldon hidastelua 1–1-tilanteessa hyvällä, ja niinpä Gue-sung kävi hoputtamassa häntä jä tehosti vielä sanomaansa käsimerkein.

Kaksikon välistä lyhyttä kohtaamista ei tv-kuvissa näytetty, mutta valokuvien perusteella Ronaldo tuntui kimpaantuneen jostakin.

Ottelun jälkeen tälle myös saatiin vahvistus.

– Kun olin menossa vaihtoon, yksi heidän pelaajistaan käski minun poistua kentältä nopeammin. Käskin hänen pitää suunsa kiinni, koska hänellä ei ole valtaa sanoa niin eikä hänen siksi tarvitsisi sanoa mitään. Olisin liikkunut nopeammin, jos tuomari olisi vaatinut sitä. Mutta hänen (Gue-sungin) ei tarvitse sanoa niin, Ronaldo kertoi Mirrorin mukaan.

Sen enempää kaksikon välille ei tilanteesta kuitenkaan jäänyt.

– Tämä tapahtui ottelun tuoksinassa, Ronaldo korosti.

Myös Portugalin päävalmentaja Fernando Santos joutui ottelun jälkeen kommentoimaan tähtipelaajansa tekemisiä, kun häneltä kysyttiin, oliko Ronaldo vihainen siksi, että joutui vaihtoon.

– Kyllä, hän tuli vihaisena pois kentältä, mutta se johtui Etelä-Korean pelaajasta, joka hätisteli häntä ulos kentältä. Kuulin, mitä heidän pelaajansa sanoi englanniksi. Ronaldo vastasi, että "onpa sinulla kiire saada minut pois kentältä".

Välittömästi tilanteen jälkeen Pepe ja Diogo Dalot pitivät vielä Gue-sungille puhuttelun.

Etelä-Korea voitti ottelun lisäajan maalilla 2–1 ja eteni pudotuspeleihin ensimmäisen kerran sitten vuoden 2010. Uruguayn kohtaloksi tuli karsiutuminen, kun tasapisteisiin keskenään samanlaisella maalierolla päätyneiden joukkueiden paremmuus ratkesi Etelä-Korean hyväksi tehtyjen maalien perusteella; Etelä-Korealla niitä oli neljä, Uruguaylla vain kaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja